Måneds menu

Forret

Oksecarpaccio serveret med urtecreme, sprøde parmesanflager og rugbrødcrumble.

IMG_0824.JPG
IMG_0833.JPG

Hovedret

Farseret perlehønebryst serveret m. bagte blommetomater, kyllingesky, sprød butterdej og syltet charlotteløg Hertil pommes risolles.

Dessert

Citronfromage på sifon med hvid chokolade og søde tørrede citronskiver.

IMG_0835.JPG

Forret: 98,- // Hovedret: 228,- // Dessert: 68,-

Bestil bord her




Hvor vil du sidde?

Antal personer?

Dato:

Post-Pub: 45 88 64 00
Bjælkestuen: 45 87 09 65

Åbningstider Post Pub

Mandag – Torsdag fra kl. 11 – 24
Fredag fra kl. 11 – 01
Søndag fra kl. 11 – 22

Åbningstider i Bjælkestuen

Alle dage fra kl. 11 – 23

Åbningstider i Køkkenet

Mandag – Lørdag fra kl. 11:30 – 22

Bestil bord på

Tlf. 45 87 09 65
Ring alle dage fra kl.10.30 – 22.30