Måneds menu – Julemenu

Forret

Rødtungeroulade fyldt med røget laks og urter, hertil tomatiseret karsedressing & hjemmebagt brød

eller

Rejecocktail med asparges og kaviar, Thousand Island dressing & hjemmebagt brød

Hovedret

Friskstegt landand serveres med svesker, rødkål, æble med Ribsgéle. Hertil sukkerbrunede & hvide kartofler

eller

Gammeldags flæskesteg serveres med rødkål, svesker, æble med Ribsgéle. Hertil sukkerbrunede & hvide kartofler

Dessert

Ris á l’amande med kirsebærsovs

eller

Lun æbletærte med kanelskum og frisk frugt

Hovedret: 228,- // 2 retter: 296 ,- // 3 retter: 364,-

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul!

Bestil bord her




Hvor vil du sidde?

Antal personer?

Dato:

Post-Pub: 45 88 64 00
Bjælkestuen: 45 87 09 65

Åbningstider Post Pub

Mandag – Torsdag fra kl. 11 – 24
Fredag fra kl. 11 – 01
Søndag fra kl. 11 – 22

Åbningstider i Bjælkestuen

Alle dage fra kl. 11 – 23

Åbningstider i Køkkenet

Mandag – Lørdag fra kl. 11:30 – 22

Bestil bord på

Tlf. 45 87 09 65
Ring alle dage fra kl.10.30 – 22.30