Måneds menu

Forret

Hjemmerøget laks serveret med fennikel crudité, aspargescreme, sprøde rugbrødschips og urteskum

7J3A4679
7J3A4659

Hovedret

Grillet kalvemedaljoner med sennep og urter, serveret med stikkelsbærkompot, syltede bøgehatte og råstegte kartofler.

Hertil kalvesky og smørdampede gulerødder

Dessert

Hjemmelavet jordbær koldskål, pyntet med friske jordbær, kammerjunker og hvid chokolade

7J3A4697

Forret: 98,- // Hovedret: 248,- // Dessert: 78,-

Bestil bord her





Hvor vil du sidde?

Antal personer?

Dato:

Post-Pub: 45 88 64 00
Bjælkestuen: 45 87 09 65

Åbningstider Post Pub

Mandag – Torsdag fra kl. 11 – 24
Fredag fra kl. 11 – 01
Søndag fra kl. 11 – 22

Åbningstider i Bjælkestuen

Alle dage fra kl. 11 – 23

Åbningstider i Køkkenet

Mandag – Lørdag fra kl. 11:30 – 22

Bestil bord på

Tlf. 45 87 09 65
Ring alle dage fra kl.10.30 – 22.30