Måneds menu

Forret

Cremet hummerbisque med krebsehaler og urter

Hovedret

Gammeldags oksesteg med sukkerglaserede perleløg, bønner, tyttebær, skysovs og hvide kartofler

Dessert

Citronfromage med brændt hvid chokolade og tørrede søde citronskiver

Forret: 128,- // Hovedret: 188,- // Dessert: 78,-

Bestil bord her




Hvor vil du sidde?

Antal personer?

Dato:

Post-Pub: 45 88 64 00
Bjælkestuen: 45 87 09 65

Åbningstider Post Pub

Mandag – Torsdag fra kl. 11 – 24
Fredag fra kl. 11 – 01
Søndag fra kl. 11 – 22

Åbningstider i Bjælkestuen

Alle dage fra kl. 11 – 23

Åbningstider i Køkkenet

Mandag – Lørdag fra kl. 11:30 – 22

Bestil bord på

Tlf. 45 87 09 65
Ring alle dage fra kl.10.30 – 22.30