Selskab Lyngby

Skal de holde fødselsdag, bryllup, konfirmation eller anden familiefest, så få et uforbindende tilbud på et selskab Lyngby i Bjælke-Stuen.

Vi er Dem gerne behjælpelig med menu og vinsammensætning, overflødighedshorn, hjemmelavede petit-four, blomsterdekorationer, menubånd, musikere, fotografer m.m.

De er selv med til at bestemme farver på duge, servietter, blomster samt bordopstilling m.m. Vi står selvfølgelig til Deres disposition med forslag.

De kan være sikker på at når De overlader noget til vores personale bliver det behandlet professionelt til mindste detalje, intet overlades til tilfældighederne, det er Deres garanti for et vellykket arrangement, og en konfirmation, bryllup eller lign. skulle jo gerne være noget man har som et minde resten af livet.

Få et uforpligtende tilbud, og hør nærmere om vores service, da vi vil gøre vores yderste for at et besøg i en af vore restauranter bliver en positiv og behagelig oplevelse.

Vi glæder os til at kunne byde Dem velkommen.
Med venlig hilsen

Familien Bak Sørensen

Komtessestuen

12-45 couverter

Vi kan ved 12-45 couverter tilbyde vores ”Komtessestue” som rammen om Deres selskab

Glassalen

25-60 couverter

Vi kan ved 25-60 couverter reservere ”Glas-Salen” som rammen om Deres selskab

Bjælke-Stuen

30-50 couverter

De kan også reservere Sports Caféen eller Bjælke-Stuen som kan rumme fra 30-50 couverter.

Praktiske oplysninger

Frokostarrangementer kl. 12.00-17.00 / Aftenarrangementer kl. 18.00-01.00.
Efter kl. 01.00 betales kr. 800,- pr. påbegyndt time.

Blomsterarrangementer, bordpynt m.m. kr. 30,00 pr. couvert.
Evt. speciel bordpynt iflg. tilbud.

Menubånd i ”silketryk” kr. 35,00 pr. cv.

Vi kan også anbefale og arrangere musikere og fotograf efter aftale.

Vinarrangementer

Velkomstdrink: Mousserende vin, Kirr, Sherry, Dubonnet, eller lign.

Til middagen: Husets hvid- og rødvin som serveres ad libitum.

Til desserten: Et glas husets portvin white/ruby eller lign.

Pr. couvert kr. 218,00.

Luksus vinarrangementer

Velkomstdrink: Kirr Royal, champagnecocktail, eller lign.

Til middagen: Månedens vintilbud i hvid- og rødvin som serveres ad libitum.

Til desserten: Et glas portvin vintage/sauternes eller lign.

Pr. couvert kr. 278,00.

Kaffe/the avec.

Kaffe og the, 2 petit-four, 1 glas husets cognac VSOP/likør

Pr. couvert kr. 98,00.

Bar

Fri bar efter middagen med øl, vin og sodavand – kr. 130,00 pr. couvert for 3 timers fri bar.

Fri bar efter middagen med øl, vin, sodavand og alm. spiritus – kr. 180,00 pr. couvert for 3 timers fri bar.

restaurant-cutlery-circular-symbol-of-a-spoon-and-a-fork-in-a-circle Sammensæt selv deres selskabs menu

4 Forretter – 4 Hovedretter – 4 Desserter

Minium 12 couverter

Forretter

Lakseruller med slikasparges, kaviar, 1/2 æg med rejer, hertil flødepeberrod, friskbagt brød og smør

1/2 melon med seafood fyld: Rejer, muslinger, krebs og hummer, hertil friskbagt brød og smør

Lime marineret laks med creme fraiche dressing, friskbagt brød og smør

Hjemmelavet hummersuppe med krebsehaler og små lakseboller tilsmagt med cognac og creme fraiche, hertil hjemmebagt brød

Hovedretter

Helstegt Hereford højreb med pom à la creme, bagt kartoffel, årstidens friske grøntsager, sauce bordelaise, bearnaise, mixed salat, lun flûtes m.m.

Perlehønebryst fyldt med urter, stegt med røget bacon, serveres med blandet ristede svampe tilsat frisk basilikum, smørdampet grøntsager og olivenstegte kartofler, hertil madeirasauce

Helstegt kalvefilet “Gibier” med æbler, gelé, tyttebær, waldorffsalat, nødderistede kartofler og vildtflødesauce

Krydderstegt kalve- cülotte med torvefriske grøntsager, timian-stegte kartofler og svampesauce

Desserter

Nybagte pandekager med frisk frugt og vanilleis

Frisk frugtsalat med creme de abricots

Rådhuspandekager: med dessertcreme, creme de abricots og ristede mandelsplitter

Hjemmelavet tærte med friske frugter og creme fraiche

2 retter – kr. 336,00
3 retter – kr. 434,00

restaurant-cutlery-circular-symbol-of-a-spoon-and-a-fork-in-a-circle
Vi har her sammensat nogle menuforslag.

Mulighederne er mange – begrænsningerne er få.

Menuforslag 1

Forret
Kold laksesouffle med rejer, asparges, dild og citron, hertil basilikum dressing, og hjemmebagt brød

kr.    98,00

Hovedret
Krydderstegt kalve- cülotte med torvefriske grøntsager, timians stegte kartofler og svampesauce

kr.   228,00

Dessert
Nøddekurv med is, frugtsalat og hindbærpúre

Kr.    82,00

Vin arrangement
1 gl. Red Pear on Ice, husets hvid- & rødvin, samt øl og sodavand serveret ad libitum under hele middagen,
1 gl. Husets Portvin el.lign

Kr.   218,00

Kaffe & the

Kr.    34,00

Blomster, bordpynt m.m.

kr.    30,00


I alt pr. couvert    kr. 690,00

Menuforslag 3

Forret
Lakseroulade af kogt og røget laks pyntet med havørredrogn, hertil couvertbrød og sauce verte

kr.   118,00

Mellemret
Champagnesorbet

kr.    42,00

Hovedret
Helstegt kalvemørbrad med ærter francaise, pom. château, pom. rösti, kantarelsauce, mixed salat med fransk dressing og couvertbrød

kr.   328,00

Dessert
Hjemmelavet islagkage med parfait, sorbet og frugtsalat af årstidens friske frugter

Kr.   108,00

Natmad
Aspargessuppe med couvertbrød

Kr.    76,00

Luksus vin arrangement
1 gl. Champagne cocktail, månedens vin-tilbud hvid- & rødvin (tilpasset menuen) serveret ad libitum,
1 gl. Vintage Port eller lign.

Kr.   278,00

Kaffe & the
med hjemmelavet petit-four og 1 cognac / likør

Kr.    98,00

Fri bar
med øl, vin og sodavand i 3 timer

kr.   130,00

Blomster, bordpynt m.m.

kr.    30,00


I alt pr. couvert    kr. 1208,00

Menuforslag 2

Forret
Kogt kold laks med rejer, kaviar og asparges, hertil ravigotte dressing, hjemmebagt brød og smør

kr.   108,00

Hovedret
Helstegt kalvefilet “Gibier” med æbler samt gelé, tyttebær, waldorffsalat, hasselnødderistede kartofler og vildtflødesauce

kr.   248,00

Dessert
Rubinsteinkage: romfromage på makronbund og vandbakkelser overtrukket med chokolade

Kr.    98,00

Natmad
Ta’ selv pølsebord med forskellige pølser, paté, brød og smør

Kr.   128,00

Spc. vin arrangement
1 gl. Red Pear on Ice, husets hvidvin, månedens rødvin, samt øl og sodavend serveret ad libitum under hele middagen, 1 gl. Husets Portvin el.lign

Kr.   238,00

Kaffe & the
med hjemmelavet petit-four og 1 cognac / likør

Kr.    98,00

Blomster, bordpynt m.m.

kr.    30,00


I alt pr. couvert    kr. 948,00

Menuforslag 4

Forret
Lakseruller med slikasparges, kaviar, ½ æg med rejer, hertil flødepeberrod, hjemmebagt brød og smør

kr.   108,00

Mellemret
Ristede kæmperejer (3 stk.) på toast med mild citruscreme

kr.    76,00

Hovedret
Helstegt Hereford højreb med dagens kartoffel, årstidens friske grøntsager, sauce bearnaise

kr.   248,00

Dessert
2 stk. rådhuspandekager med creme abricots, dessertcreme og ristede mandelsplitter

Kr.    86,00

Natmad
Løgsuppe med ostebrød

Kr.    76,00

Luksus vin arrangement
1 gl. Kirr Royal, månedens vin-tilbud hvid- & rødvin (tilpasset menuen) serveret ad libitum
1 gl. Vintage Port el. lign.

Kr.   278,00

Kaffe & the
med hjemmelavet petit-four og 1 cognac / likør

Kr.    98,00

Fri bar
med øl, vin, sodavand og spiritus i 3 timer

kr.   180,00

Blomster, bordpynt m.m.

kr.    30,00


I alt pr. couvert    kr. 1180,00

restaurant-cutlery-circular-symbol-of-a-spoon-and-a-fork-in-a-circle Brunch

Start ca. kl. 10.00

Minium 20 couverter

Brunch 1

Rugbrød, franskbrød, rundstykker, wienerbrød
Blødkogte æg, scrambled eggs, bacon, cocktailpølser
Spegepølse, rullepølse, fransk bondebrie, skæreost
2 forskellige slags marmelade, yoghurt, corn flakes
Æble- og Appelsinjuice, kaffe & the med sukker, fløde, mælk og citron

 kr. 186,00

Brunch 2

Rugbrød, franskbrød, rundstykker, wienerbrød
Scrambled eggs, bacon, cocktailpølser
Spegepølse, rullepølse, fransk bondebrie, skæreost
Nybagte pandekager med sirup, 2 forskellige slags marmelade
Kogt kold laks med ravigottedressing, rejer og asparges
Yoghurt, corn flakes og frisk frugt
Æble- og appelsinjuice, kaffe & the med sukker, fløde, mælk og citron

 kr. 228,00

restaurant-cutlery-circular-symbol-of-a-spoon-and-a-fork-in-a-circle Frokost anretning

Det lille eller store kolde bord med lune specialiteter

Minimun 5 couverter – kr. 238,00

  • Marineret sild m/løg og capers,
  • Lun rødspættefilet med remoulade og citron
  • Friskstegt flæskesteg med rødkål
  • Æg m/rejer og kaviar
  • Stegt mørbrad m/ bløde løg & surt
  • Fransk bondebrie m. druer Hertil brød, fedt & smør

Minimun 30 couverter – kr. 358,00

  • Sildeanretning med marineret, krydder og karrysild
  • Rejer med mayonnaise
  • Gravad laks med sennepsdressing
  • Lune fiskefileter med remoulade
  • Røget ål med røræg
  • Lune mørbradbøffer med champignon á la creme
  • Kold helstegt oksefilet
  • Fransk landpostej med portvinssky og drueagurker
  • Helstegt lammekølle med agurksalat
  • Mixed salat med fransk dressing
  • Hjemmelavet kold kartoffelsalat
  • Osteanretning med forskellige danske og franske oste, ostekiks og druer
  • Hjemmelavet frugttærte med creme fraicheHertil hjemmebagt rugbrød, surbrød og dagens flûtes (2 forskellige).

restaurant-cutlery-circular-symbol-of-a-spoon-and-a-fork-in-a-circle Foretter

Minium 12 couverter

Kold laksesouffle med rejer, asparges, dild og citron, hertil basilikum dressing og hjemmebagt brød
kr. 98,00

Fersk røget norsk laks på sprød salat, med hjemmelavet pesto, pamasan brud og friskbagt brød
kr. 118,00

Rødtunge roulade fyldt med røget laks og urter, anrettet med marineret spinat, pasta krydret med citron og timian vendt i pluksalat, serveret med tomatiseret karsedressing og hjemmebagt brød
kr. 128,00

Hjemmelavet gravad laks på salat, hertil sennepsdressing, surbrød og smør
kr. 108,00

Rejecocktail med dild, citron, asparges, kaviar, thousand iceland dressing, hjemmebagt brød og smør
kr. 85,00

1/2 Melon med seafood fyld: Rejer, muslinger, krebs og hummer, hertil thousand iceland dressing, hjemmebagt brød og smør
kr. 118,00

Klar suppe med boller og urter, serveres med couvertbrød
kr. 76,00

Hjemmelavet hummersuppe med krebsehaler og små lakseboller tilsmagt med cognac og creme fraiche, hertil hjemmebagt brød
kr.108,00

Aspargessuppe med couvertbrød
kr. 76,00

Kogt kold laks med rejer, kaviar og asparges, hertil ravigotte dressing, hjemmebagt brød og smør
kr. 108,00

Lakseroulade af kogt og røget laks pyntet med havørredrogn, hertil couvertbrød og sauce verte
kr. 118,00

3 canapéer med: røget ål, ferskrøget laks og kaviar
kr. 76,00

Fisketerrin af lyssej med indlæg af krebsehaler og kammuslinger, serveret med pluksalatagurker i dild, creme fraiche og hjemmebagt brød
kr. 108,00

Lakseruller med slikasparges, kaviar, ½ æg med rejer, hertil flødepeberrod, hjemmebagt brød og smør
kr. 118,00

restaurant-cutlery-circular-symbol-of-a-spoon-and-a-fork-in-a-circle Mellemretter

Hønsesalat (på ananas med flûtes)
Kr. 62,00

Champagnesorbet
Kr. 42,00

Ristede kæmperejer (3 stk.) på toast med mild citruscreme
Kr. 76,00

Ostetallerken med 3 forskellige slags ost, ostekiks og druer
Kr. 628

restaurant-cutlery-circular-symbol-of-a-spoon-and-a-fork-in-a-circle Hovedretter

Minium 12 couverter

Perlehønebryst fyldt med urter, stegt med røget bacon, serveres med blandet ristede svampe tilsat frisk basilikum, smørdampet grøntsager og olivenstegte kartofler, hertil madeirasauce
kr. 208,00

Helstegt dyrefilet med årstidens garniture, waldorffsalat, råmarineret tyttebær, små nøddestegte kartofler og vildtflødesauce
kr. 338,00

Gammeldags oksesteg med sukkerglaseret perleløg, bønner, tyttebær, skysovs og hvide kartofler
kr. 188,00

Landand med æbler og svesker, rødkål, sukkerbrunede og hvide kartofler
kr. 228,00

Helstegt svinekam med rødkål, glaseret æblebåde og svesker, sukkerbrunede og hvide kartofler
kr. 228,00

Helstegt lammekølle med hvidløg og persille, hertil haricots verts pakket i bacon, lammesauce tilsmagt med rødvin, tomatsalat med rødløg
kr. 218,00

Chateaubriand med pom. château, pom. rösti, sauce bordelaise, haricots vertes, sukkerglaserede perleløg, farseret tomat, hertil mixed salat med fransk dressing og couvertflûtes
kr. 358,00

Helstegt kalvefilet “Gibier” med æbler samt gelé, tyttebær, waldorffsalat, hasselnødderistede kartofler og vildtflødesauce
kr. 248,00

Helstegt kalvemørbrad med ærter francaise, pom. château, pom. rösti, kantarelsauce, mixed salat med fransk dressing og couvertbrød
kr. 348,00

Dyreryg med waldorffsalat, brunede kartofler, gelé og vildtflødesauce
kr. 358,00

Helstegt Hereford højrebs filet med dagens kartoffel, årstidens friske grøntsager, sauce bearnaise
kr. 248,00

Krydderstegt kalve- cülotte med torvefriske grøntsager, timians stegte kartofler og svampesauce
kr. 218,00

restaurant-cutlery-circular-symbol-of-a-spoon-and-a-fork-in-a-circle Desserter

Minimum 12 couverter

Rubinsteinkage: romfromage på makronbund og vandbakkelser overtrukket med chokolade
Kr. 98,00

Frisk frugtsalat med råcreme
Kr. 92,00

2 stk. rådhuspandekager med creme abricots, dessertcreme og ristede mandelsplitter
Kr. 86,00

1/2 Ananas fyldt med eksotisk frugtsalat og sorbet is, hertil råcreme tilsmagt med rom
Kr. 108

Hasselnødderand overtrukket med flødechokolade, serveres med frisk frugtsalat og rørt is
Kr. 118,00

Pandekager rullet med vanillecreme tilsmagt med likør, knuste makroner og chokoladestykker, maskeret med lun abrikos sauce, drysset med ristet nødder
Kr. 98,00

Chokoladekage med bærcoli, blandet friske frugter og vanilleis
Kr. 108,00

Kold grand marnier souffle dekoreret med kakao. Serveret med frisk appelsinsalat vendt i grand marnier og drysset med ristede nødder
Kr. 92,00

Mandelrand med frisk frugtsalat og rørt is
Kr. 118,00

Fragalité is roulade med hindbærcoli og frisk frugtsalat
Kr. 92,00

Hjemmelavet tærte med årstidernes friske frugter, hertil cremefraiche
Kr. 95,00

Hjemmelavet islagkage med parfait, sorbet og frugtsalat af årstidens friske frugter
Kr. 108,00

Chokoladeskåle med friske jordbær og romcreme
Kr. 86,00

Nøddekurv med 3 slags sorbet, hindbærpuré og flødeskum
Kr. 86,00

restaurant-cutlery-circular-symbol-of-a-spoon-and-a-fork-in-a-circle Natmad

Landgang med 3 slags pålæg
kr. 68,00

Ta’ selv pølsebord med forskellige pølser, paté, brød og smør
kr. 128,00

Frikadeller med kold kartoffelsalat og surt
kr. 86,00

3 saltsnitter og 1 ostesnitte
kr. 72,00

Minestrone suppe med couvertbrød
kr. 76,00

Løgsuppe med ostebrød
kr. 76,00

Klar suppe med boller og urter, serveres med couvertbrød
kr. 76,00

Aspargessuppe med couvertbrød
kr. 76,00

Skipper lobescoves med friskhakket purløg, rødbeder, brød og smør
kr. 98,00

Indisk karrysuppe med kyllingekød, ris og fintsnittet peberfrugter, hertil hjemmebagt brød
kr. 82,00

Nat-buffet: Lun leverpostej med bacon og champignons, 3 slags pålæg, fransk bondebrie, samt brød og smør
kr. 135,00

restaurant-cutlery-circular-symbol-of-a-spoon-and-a-fork-in-a-circle
Caverey buffetter

Minimum 30 couverter

Caverey buffet nr. 1

Tallerkenanrettes:
Kold fiskeanretning med rejer, rødspættefilet, kaviar og asparges eller kold kogt laks med kaviar og lime dressing.

Buffet:
Helstegt hereford højreb.
Helstegt lammekølle med agurksalat.
Marineret kalkunbryst med barbequesauce.
Glaseret rødvinsmarineret skinke.
Pom á la creme & sauce bordelaise.
Marinerede kartofler.
Salatbuffet med mange forskellige salater og 2 slags dressing.
Hjemmelavet tærte med årstidens friske frugter og creme fraiche.
Osteanretning med danske og franske oste, ostekiks og druer.
Dagens couvertbrød (2 forskellige) og smør.


I alt pr. couvert    kr. 368,00

Caverey buffet nr. 3

Tallerkenanrettes:
laks half and half (citronmarineret og gravad laks) med sennepsdressing & purløgs dressing.

Buffet:
Glaseret rødvinsmarineret skinke.
Helstegt Hereford højreb.
Helstegt lammekølle med agurksalat.
Marineret helstegt kalkunbryst med barbequesauce.
Helstegt kronhjortekølle med druer og pærer i cognac.
Portvinsflødesauce og sauce bordelaise.
Pom á la creme.
Marinerede kartofler.
Salatbuffet med mange forskellige salater og 2 slags dressing.
Chokoladeskåle med friske jordbær og romcreme.
Osteanretning med forskellige danske og franske oste, ostekiks og druer.
Dagens couvertbrød (2 forskellige) og smør.


I alt pr. couvert    kr. 498,00

Caverey buffet nr. 2

Tallerkenanrettes:
Lakseroulade af kogt og røget laks, pyntet med havørredrogn, hertil couvertbrød og sauce verte.

Buffet:
Strudsefilet med ratatouille.
Helstegt vildsvinekam med råsyltet ribs.
Kronhjortekølle med cognac flamberet pære, vindruer og valnødder.
Hasselnødderistede kartofler.
Råstegte kartofler med timian og rosmarin.
Portvinsflødesauce.
Salatbuffet med mange forskellige salater og 2 slags dressing.
Chokoladeskåle med friske jordbær og romcreme.
Osteanretning med forskellige danske og franske oste, ostekiks og druer.


I alt pr. couvert    kr. 428,00

Almindelig salatbuffet

Icebergersalat, agurker, tomater, champignons, ærter, majs, revet gulerødder, pasta, fetaost, fransk dressing og hvidløgsdressing.

De kan vælge at erstatte vores normale salatbuffet med vores luksus salatbuffet mod et mindre tillæg i couvertprisen. Dette tilbud gælder alle caverey buffeter.


Luksus salatbuffet

Krøllsalat, feldsalat, egebladsalat, hvidvinsmarineret haricots verts, cherry tomater, brødcroutons, sukkerærter, auxerne spirer, hestebønner i olie/eddike, oliven, marineret feta, olie/eddike dressing, Dana Blue dressing.

Tillæg pr. couvert   kr. 25,00

Begravelser

Vi arrangerer gerne Deres kaffe m.m. efter begravelsen.

Vi kan f.eks. tilbyde pr. couvert:
1/1 friskbagt thebolle med smør, ost og marmelade
Smørbagte småkager 1 stort stykke luksuskringle
Kaffe og the ad libitum
2 sodavand til børnene

Pr. couvert kr. 112,00

Vi arrangerer gerne Deres kaffe m.m. efter begravelsen. Såfremt ingen af ovennævnte menuer er efter Deres ønske, er De velkommen til selv at sammensætte den af ovennævnte menuer, eller kontakte os, da vi gerne er Dem behjælpelig med andre forslag. Vi anvender udelukkende 1. kl. råvarer, og vi tilbereder alt i vore egne køkkener, det er Deres sikkerhed for at kvaliteten altid er i top.

POST-PUB’S CATERING SERVICE (1-12 cv.)
Tlf.: 45 87 01 95

Post-Pub’s Quick Service gør det let for Dem, når der kommer uventede gæster, eller et møde der trækker ud, frokost eller middag i firmaet eller hjemme hos Dem, uventet overarbejde, Post-Pub’s Quick Service klarer problemet.

Vore køkkener har åbent for ud af huset service alle dage til kl. 22.00, søndag indtil kl. 21.30. Vor Quick Service kan levere: Platter, smørrebrød, anretninger, varme middagsretter, rød- og hvidvine, øl vand og spiritus.

Alt leveres på praktisk engangsservice, hvis ikke andet er aftalt.
Vi kan også levere på fadservice i porcelæn, sølv, rustfrit stål, mod tillæg for afhentning.

De kan selv afhente – eller vi bringer det overalt indtil kl. 21.00 med et mindre kørselstillæg, – leverancer efter kl. 21.00 sender vi gerne med taxa.

BJÆLKE-STUEN’S CATERING SERVICE (+12 CV.)
Tlf.:   45 88 10 22

Fødselsdag, bryllup, konfirmation eller anden familiefest, forenings- eller firmafest, reception, større eller mindre. Vi kan levere alt: Varm og kold buffet, menuer, enkelte middagsretter m.m.

Skal De have reception o.l., kan De hos os vælge mellem 9 buffetforslag, eller selv sammensætte Deres buffet. Hvis couvertantallet overstiger 100 kan vi yde en rabat på 5% og ved 200 couverter og derover er rabetten 10%. De kan også få alt med fra A-Z, service, duge, servietter, ja alt til den komplette borddækning og servering, fadølsbar med køl, vin, øl, vand til butikspriser.

Til Slut vil vi nævne – at vi med glæde vil være Dem behjælpelig med menusammensætningen – og har De selv et specielt ønske, kan De trygt kontakte os. Vi vil altid gøre vort yderste, for at De og Deres gæster får et vellykket arrangement.

OBS ! Alle vore priser er incl. 25 % moms.

Med venlig hilsen 

Familien Bak Sørensen